Quiltemagasinet 4-2015

QMForside4-15Quiltemagasinet 4-2015 sendes ut til abonnenter ca 7. august

Sommeren er ikke over og vi håper fortsatt på en varm august og at solen skinner langt ut i september. Ønskeblokken er Seminole teknikk, ikke egentlig en blokk, men metoden er så anvendelig at vi ikke kunne la være! For første gang får du et klesmønster i Quiltemagasinet, men du kan bruke Seminolebordene på andre kjolemønstre også. Å sy barnekjoler er utrolig morsomt og kjolene kan tilpasses for både sommer- og vinterbruk. Alt avhenger av hvilke stoffer du velger.

Vi har veskemønster med ideer til mange forskjellige kombinasjoner av stoffer og pynt. Vi har sydd toalettmappe med laminert bunn. Dette er praktiske modeller som vi vet alltid er populært.

Mange liker å forberede seg i god tid og vi tenker allerede på jul og advent. Bli inspirert av AnnAKas adventsløper i litt uvanlige farger. Jeg håper også mange vil bli inspirert av Solfrid Meek sine bilder som formidler et budskap. Det er viktig å ikke glemme at man også kan bruke tekstil til å formidle viktige saker og meninger. Alt må ikke bare være dekorativt, det kan samtidig være et innlegg i samfunnsdebatten.

Våre ABC sider tar for seg blokken Feather Star. Den er ikke av de letteste, men her får du en grundig gjennomgang.

Malene til blokken Feather Star kan du laste ned her.

Seminoleborder

 

 

Toffe vesker

Toalettmappe

Kobber til Advent

 

Konfirmanten

Hjulkors teppet

Feathered Star

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*