Quiltemagasinet 5-2015

Quiltemagasinet 5-2015

Quiltemagasinet 5-2015 sendes ut til abonnenter ca 9. oktober

Sommeren er over, men vi håper på en varm og fargerik høst. Vi presenterer en nyskapende og spennende dansk tekstilkunstner, Ditte Sørensen. Hun står bak navnet Madstitch og blir presentert av Charlotte Yde. Her ser vi et godt eksempel på hvordan en ung kunstner tar quiltingen i helt nye retninger!

Høsten er planleggingstid, så vi har flere julemodeller. AnnAKa har designet et nydelig «Velkommen» bilde som mange sikkert vil glede seg over å sy. Ellers har vi juleløpere og sett med brikker og løpere.

Du finner også flere ideer til julegaver og pynt i mørketiden. Hva med å lage hjerter i lange baner? Det har Solfrid gjort og hun deler gladelig med oss og alle våre lesere.

Ønskeblokken er Betlehemsstjerne, et naturlig valg nå fram til jul. Dette er en utrolig spennende blokk som kan varieres i det uendelige. Det har ikke vi plass til, men se vår Pinterest tavle for flere ideer.

ABC sidene går tilbake til røttene i Quiltemagasinet 5-2015. Du kan lære hvordan du «syr på streken» eller over pappmaler. Modellene er enkle brikker som alle kan klare med litt innsats og Toves fine instruksjoner.

ABC5-15

 

Velkommen

Smykkeposer

knappen

Pepperkaker

GledeligJul

Betlehemsstjerne

Madstitch

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*